Neopětovaná ...
*
Jsem tvůj ...
tak duši moji opatruj
a čerta na tom změní
tvé hloupé pobláznění
Čekáním uondám tě
a když poznáš moje klady
pošlu tě já zas k vodě
když dnes ti není rady ...
*
****/ bab je jako much ...
... tak proč ztrácet pro jednu čas a nervy,
když život nepočká ...
.
-------------------------------------------
.
Comment zde na Literu 13.3.2011 2:46
*
Přečteno 330x
Tipy 3
Poslední tipující: jvacl, isisleo
Komentáře (1)
Komentujících (1)