Kdo to kdy slyšel věřit zázrakům ...
Anotace: ***- .. Hledáním slunovratu nebudem marnit čas, čekáním na tu ztrátu .... v nás ....
*
z kamenů touhy
a ptačích křídel
vystavím ti dům,
tam na okamžik pouhý
uvěřím zázrakům
že našel jsem tě
když jsem nehledal
a čas v té chvíli
se malicherným zdál
pohladil tvoje zdání
tak jako tolikrát
se sojčím pírkem v dlani
tě zase vidím stát
a na svět rázem lepší
chci si dnes s tebou hrát
minulé změnit v dnešní ...
... v smutku se usmívat ...
.
.
---------------------------------------------------
*
Comment
*
.
Přečteno 379x
Tipy 26
Poslední tipující: jvacl, staranna, Maryje..., V.N.Losinský, NikitaNikaT., Jiparo, zenge, isisleo, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)