Máme čistý štít
Anotace: Rozchod, nikdy nezapomenu.
Pohled do očí a ruka na tváři,
lásku naši vedeme k pohřebnímu oltáři.
Poslední polibek ještě cítím stále,
avšak mám srdce celé potrhané.
Nikdy nespatřit se znova,
nikdy neprohodit žádného slova.
Skončilo to z nenadání,
už nemáš o mě žádné stání.
Touto básní dávám ti poslední sbohem,
a naposledy říkám miluji tě.
smiřuji se se svým bolem,
a rozplétám naše společné nitě.
Snad štěstí najdeš nečekaně,
teď navždy pouštějí se naše dlaně.
vzpomínky zůstanou a občas neodolám touze o tobě snít,
ale můj drahý, teď máme oba čistý štít.
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: Metal Lady
Komentáře (0)