Óda na lásku

Óda na lásku

Anotace: Krátká báseň na lásku, rychlovka... :)

Je to touha,
rvoucí se pod kůží.
Je to touha,
jen malování bez tuží.

Je to vůně,
bijící do smyslů.
Je to vůně,
oživlých nesmyslů.

Je to bolest,
křičí z hlubiny.
Je to bolest,
hladející skuliny.

Je to pouto,
nemajíce hranice.
Je to pouto,
víc než vůně skořice.

Je to láska,
láska pouhá.
Autor MAXXX-Liter, 15.03.2011
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: Danga, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí