Je to den poslední
Anotace: ________________
Papírová kostka leží na stole,
dále tam leží prázdná krabička,
je to krabička od cigaret,
proč tam není aspoň jedna?
Jak přál bych si do sebe dostat jed,
v této těžké chvíli,
kdy jedinečná žena řekla "sbohem".
Už se nevrátí a já nemám ani minci,
abych si koupil kávu z automatu,
nemám vůbec nic.
Ztratil jsem část sebe,
kvůli Tobě, má lásko,
odešla jsi a navždy
ocitám se sám.
Zapomněl jsem na zbraň,
co leží na židli,
jak lehké by bylo,
použít ji.
Když učiním, uleví se mi.
/Tak hlavou proletí kulka a je to den poslední/
Komentáře (0)