Našel jsem vraha
Anotace: minulost je pryč... není těžké odpustit jiným ... těžké je odpustit sám sobě...
Sbírka:
Ohnivý Manon
Našel jsem vraha
Vraha tvého stínu
Byla to naděje
Co smyla tím vinu
Našel jsem vraha
Vraha naší lásky
Byla to naděje
S tváří božské krásky
Našel jsem vraha
Vraha mého zoufalství
Byla to naděje
Z čistého troufalství
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: Písnička..., Ahimsa
Komentáře (2)
Komentujících (2)