bez názvu
Strašně depresivně,
působí na mne tvá vůně ve vlaku,
nedostižně a tak vzdáleně,
a slovy pesimisty to tak taky zůstane.
Ale smířit se s tím,
by znamenalo připustit si svojí neschopnost.
A to nepřipustím...
Přečteno 568x
Tipy 1
Poslední tipující: Sladkalu
Komentáře (5)
Komentujících (5)