Noc
Anotace: :]
Sbírka:
Lucce
Je večer, temná noc.
a ja tiše sním.
Ze chybíš mi moc.
to uz davno vím.
Prázdnota a ticho všude,
chci zas být u tebe.
Až ta chvile přijde,
prinesu ti modré z nebe.
Toužím cítit tlukot tvého srdce,
počítám hodiny, nekonečné vteřiny...
Přečteno 390x
Tipy 1
Poslední tipující: hubape
Komentáře (0)