Anotace: Trochu navazuje na báseň o včerejšku. Asi se to mělo stát, asi to mělo navazovat. "Miluju bývalou, nedávej si to za vinu," řekl si a odešel. Vzniklo to ve chvíli v návalu pláče, tak rychle přesto tak lehce.
Asi vím, jak Ti je... neboj, bude to už jenom lepší :)
líbí...
30.03.2011 17:29:00 | Matsuyama Tatsuko-chan
Souhlasím s Bonou i Culíkem....chybama se člověk učí a od života pár facek ještě dostaneš. Ale vše je k něčemu dobré. Neboj ta pravá, krásná láska přijde a pak zůročíš své ponaučení z chyb. Moc Ti držím palce.:-)
17.03.2011 09:39:00 | Tamara
Pravda, bolelo by Tě mnohem víc, kdyby jsi ho měla po boku a on miloval jinou.Takhle si najdeš s otevřenějšíma očima snad toho pravého a budeš šťastná.Každá zkušenost se hodí, člověk se může v mnohém poučit a mnohého se vyvarovat.Držím pěstičky.
16.03.2011 22:16:00 | CULIKATÁ
Bolest tě dusí a slzy vyplavují zklamání..řekni si ale, ještě že to tak dopadlo.....mít tohoto chlapa po boku...by nebyl žádný med.
16.03.2011 12:49:00 | Bona