Prš mi ještě
V přístřeší soumraků
v tom deštivém dni
Nechám teď u Tebe
všechny své sny...
Na mokré obálce
adresát neznámý
Vpila se lehounce
slova zpovzdálí...
Co psáno bylo
nikdo už nepřečte
Držela jsem v ruce pero
možná i zbytečně...
Pár kapek deště
to kouzlo připomíná
Prš mi prosím ještě!
touhu,co odeznívá...
Přečteno 424x
Tipy 24
Poslední tipující: Mraveneček, Azure angel, Niky88, Jiparo, Zefi, CULIKATÁ, Jiná, Květka Š., Zubr, Marcone, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)