Toníčkovi
...oděna do tvého šatu...
ztrácím se
ne, že bych někam, kam bych nechtěla...
UŽÍVÁM SI!
kradu si z tvé duše ..., z tvého těla
A MILUJU TVŮJ SEBEVĚDOMÝ ÚSMĚV
a toužím po té čokoládové
lehce pálivé
puse
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Helena Lovecká, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)