v kapkách deště..
Ty
spíš
a já jsem noc
víš kolikrát jsem chtěl být s tebou sám
být ve snech tvých
mít kouzel moc
a tisknout na list korálkový prám
voda je štít
lovců je dost
a zkoušejí se přimknout ke slzám
vezmou jim smích
pro ticho ros
poperou se na bojišti z fám
myslíš..
život je hrou
hloubky oceánu žádný nedosáh
luna je hřích
emoce zvou
k zítřkům kdy poznáváš jen strach?
slíbíš
srdcový most
ať mizí stíny v malých dušičkách
snad vzlétnou výš
pro upřímnost
než komentáře půjdou po špičkách
> vílo noci zachraň mě.. jasným srdcem zastav mě
> krásko noci drž mne ještě..samota prší...
* v kapkách deště
* spím
* a ty jsi noc
* víš kolikrát jsem chtěl být s tebou sám
* jsi ve snech mých
* máš kouzel moc
* a dáváš lásku tajným básničkám
* sním
* s tebou jsem rád
* zamávám všem tklivým obavám
* jsi v řádcích knih
* začínám psát
* a čtením v citech víš co dostávám
* zřím
* jsi má věrnost
* a právě z tebe jsem se v duši chvěl
* snem v poselstvích
* zůstal jsem ros
* a motýl štěstí tobě v dáli zněl
* dnes
* prosí za přítomnost
* lásko já už nechci snít jen sám
* ve svítáních
* křídlí něžnost
* hledá nebe a baletky rán
< vílo noci zachraň mě.. jasným srdcem zastav mě
< krásko noci drž mne ještě..samota prší
v kapkách deště
..
Přečteno 608x
Tipy 31
Poslední tipující: jvacl, Woski, Gabrielle, NikitaNikaT., V.N.Losinský, Niky88, a_tao, hanele m., Marcone, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)