Zbylo jen přání

Zbylo jen přání

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=nkR0PWgMUcQ&feature=related

Zbylo jen přání
snad můžu chtít víc
Sny, ty se ztrácí
a já už nemám nic...

Ani to jméno.....
ze rtů nechci říct
Bylo by mu jedno
že, chtěla jsem víc...

Než se jen trápit
a do snů psát vzkaz
Že strašně ráda
bych vrátila čas...

Nic už není
jen doufat smím
volnost je krásná
ale,já ji chtěla s ním...

Až hvězdy zhasnou
a bude se Ti něco zdát
Vzpomeň si na jednu holku
kterou jsi měl....rád....


.....Zbylo jen přání ......
Autor Kett, 18.03.2011
Přečteno 425x
Tipy 18
Poslední tipující: Mraveneček, Niky88, hašlerka, Jiná, Květka Š., Marcone, CULIKATÁ, rezina, hypertenze
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Káťo,to je strašně smutný....
Ale něco končí,aby něco jiného,dalšího mohlo začít!!!!!
A třeba i krásnějšího.
Vím,že ode mě to asi nezní moc přesvědčivě,ale......
I já to vím...

18.03.2011 10:23:00 | Marcone

líbí

Ještěže vše přebolí - i vzpomínky jsou k nezaplacení

18.03.2011 08:26:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel