básníkovým druhem věrným
jest splín
Tvou múzou,
i temným přízrakem černým..
ST... super...
20.04.2011 23:09:00 | kejtyyy
A nebo Ty čekáš ve špatném okamžiku na špatném místě.
Však počkej, ona často přichází náhodou a zčista jasna. Než doklepeš do stovky, ještě se stihneš párkrát zaláskovat... |;-)
A bude Ti nádherně jako na herně.
30.03.2011 01:57:00 | Špáďa
Ať už onde, bo tady... jednou k Tobě dostane se... třebas brzy záhy.
18.03.2011 18:35:00 | NikitaNikaT.
Třeba má taky jiné zájmy. Kamarády s jejich problémy.
Co? On se vrátí... :-)
18.03.2011 18:23:00 | hatlapatla