Anotace: dává to smysl? .)
/Dřív kamarád "s bonusem"./
Tak to mě hodně zaujalo... téma, které je víc citlivé a osloví víc lidí, než by se snad na první pohled mohlo zdát.
A abych odpověděl na anotaci: Dává to smysl? Ano, ale i ne. Nechápu některé slečny, které si stále ztěžují, jak je těžké najít si druhou polovičku a že je nikdo nemá rád, přitom jim láskou člověk mává kolem nosu... absurdní někdy... ale tak už to bohužel chodí...
20.03.2011 09:54:00 | Miro Sparkus
Závěr kednoznačný, nejsme v pohádce, ani ve snu, pouze jako by, především jsme v realitě...
19.03.2011 22:06:00 | NikitaNikaT.