Branou
Anotace: ...o lásce ...jen trochu jinak ...
Po stezkách mrtvých
sám se učím našlapovat
v dávnem světě pomíjivých iluzí.
Složitě hledám bolest i lásku
v tvém posledním objetí.
Realitu tvých vášnivých polibků
měním za pokus udržet při životě
pouhou myšlenku.
V tichu
konečky prstů po povrchu
zkoumám bránu
kterou otevřela jsi jinému světu
napospas - bez možnosti návratu.
Přečteno 587x
Tipy 66
Poslední tipující: mkinka, Sima, Petrik78, Judita, Žqáry, Kars, Majdalénka, šuměnka, carodejka, isisleo, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)