Lítost
Anotace: Odpusť, že jsem takový
Sen o nás sní.
Nesu s ní dnes
její den i noc,
slabost i moc
setkání.
Je to míň než
ta touha žen.
Snad přání jen?
A možná lež
váhání...
Toho muže,
jenž nemůže
být víc než host.
Což není dost
čekání?
Přečteno 344x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (0)