Z molů křídla a muší kosti
Anotace: Tvořil sbírku, těch nejmenší věcí...
Tvořil sbírku,
těch nejmenší věcí.
Městečko z papírků,
a z ulit šnečích.
Měl rád maličkosti,
Z molů křídla
a muší kosti.
Dokonce i bleší sídla.
Proč do ženy musel se zalíbit?
On, ona, oni.
Když ho chtěla políbit,
musela se sklonit.
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)