Píseň o lásce
Pro bolest duše nechápu,
čím jsem dnes a čím jsem byla včera.
Můj smutek má jméno nedůvěra.
Už vím co vím. V tom netápu.
Lásko má, matko návratů,
nevrátím-li se zpět do večera,
půjč mi ta bílá andělská pera
a vezmi tíseň z přehmatů.
A z lásky, když cit je ponížený,
svádím zápas z pozic ženy,
tak žádá láska, čistota.
A v srdci jsi cit ten posvětila,
ty modrá, krásná, tak milá,
v mém srdci není prázdnota.
Přečteno 952x
Tipy 25
Poslední tipující: vodnař, Azure angel, Juan Francesco de Faro, enigman, danav, Mbonita, Lamia, rezina, modrá..., NikitaNikaT., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)