Možná... (nám čas už vzal lesk)
Anotace: Na tohle jsem ještě nebyla připravená... Na tohle prostě ještě nejsem dost dospělá. (Proto ty nejčernější myšlenky.) Formou jakéhosi dialogu nikoho s nikým.
A:
(možná, že bych brvou hnula
za doteků citů cizích?)
...
Co v nás ztěžklo jako žula?
A co z nás kdesi ve tmě mizí?
B:
(možná vášeň utonulá,
...
možná zprahlých citů změť)
A:
Co když už lásku nekřísíme,
jen stavíme chladnou zeď?
A když se zeptám, co náš cit
a kdo jsme my dva právě teď?
B:
z pola nic
a z pola ...led
Přečteno 385x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)