Tvé oči zářící
Už je zas večer
venku se stmívá -
zas sedím v hospodě
u malýho piva
Sedím a počítám
zbylých pár minut -
proplouvám životem
dál sám s ním splynut
Jediné co těší mně -
tvé oči zářící!
nic jinýho nemám
v tý svojí palici…
Přečteno 558x
Tipy 8
Poslední tipující: Mraveneček, strašidýlko-střapatý, NikitaNikaT., Charibeja, jethullfan
Komentáře (1)
Komentujících (1)