Beznaděj
Anotace: nejisté kroky mě vodí zpátky nazačátek
S posledním ránem
pokládám pero.
Strhán osudem básníka.
Na rukou žalem
obtisklé jméno
pravého toho viníka.
Zlomené srdce
oči se lesknou
krev vytéká z rovné linie.
Nehybné ruce
vzpomínky blednou
čin z bolesti život zabije.
Přečteno 361x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mraveneček, CULIKATÁ, jethullfan
Komentáře (1)
Komentujících (1)