Anotace: nic nevadí ani černá ani úzká ani můra ani okraj ani žár...
Víc než suprové dílko a víš, trošku jsem se v tem našla.... přeneseno do života... nemám problém s tou druhou židlí a co třebas hrnek kávy, bo dobrého čaje... víš, ten čas tak někdy rychle zraje, ale... ten druhý člověk nechce.
21.03.2011 19:42:00 | NikitaNikaT.