Anotace: - v řádce uplynulých dní (kdo ji inspiroval, svou část pozná ...není tak hrozná :)
hlavně žij na cestě k rozednění
samet jara vzduchem zvolna víří,
značka se zákazem odbočení
zde souzena je opět na pranýři
jen cesta vpřed, roztává již sníh
ta bílá je smělost prvních květů
či přeletu volných per labutích,
nejistý krok slaď s rytmem kastanětů
v něm smutku tón zbytečně teď lovím,
lidská krutost nezapustí sémě
a žádný neskryje ji pseudonym,
tak jen jdi a do očí hleď ženě
***
Jiří
24.03.2011 20:41:00 | j.c.