Nečekaný ...ráz...*
Ráz v nečekaných
překvapeních
osudy naše rozestlané
mění
a každé ráno ustýláme
jednu obměnu za druhou
neměnná na druhou
Ráz v očekáváních
šeptáme
svá nikdy nevyřčená přání
do sebezpytování
Šeptáme pohledem
němými ústy
Ráz v nečekaných
proměnách
nahou mě nechává stát
ránem ztraceně
v deštivém mrholení
Neměnná změna bezejména
Stále roztoužená
pane Tvoje žena
Přečteno 346x
Tipy 23
Poslední tipující: Woski, James Libustka, Azure angel, carodejka, Juan Francesco de Faro, labuť, CULIKATÁ, Tomáš Přidal, enigman, Květka Š., ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)