Ta o motýlcích
Anotace: nevím, vážně nevím
Sbírka:
Moninka
Každý maluje
jakési růžové obrázky
a záhy ty černé
bez nadsázky
Každý miluje
a motýlků chce víc
i když to je marné
stejně uletí světu vstříc
"Kdo vlastně chce
motýlkům rozumět
stačí lehce
na ně zapomět"
Roztrhat obrázek
zprvu růžový
poté s odkazem
černých propisek
Až mě to zaráží
že se nikdo nedoví
nebo vědet nechcem
co láska obnáší
Přečteno 563x
Tipy 16
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, James Libustka, Tamara, labuť, hašlerka, Mbonita, Gabrielle, drsnosrstej kokršpaněl, CULIKATÁ, zaba.zuzla, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)