Nakloň se ke mně
Anotace: ...a já hodím Ti záchranné kolo, přeplavu Atlantik, zamávám na každé molo...jen se nakloň a zašeptej...hoď...
***
Skrytě se naklání
--- trpce raněný
za svitu šeptání
--- náhle zhmotněný
Tak těžce lehký
Tak hrdě křehký
***
Nakloň se ke mně
když chladno Tebou otřese
nesnaž se skromně
být tím oč vše opře se.
***
Skrytě se naklání
--- trpce raněný
za svitu šeptání
--- náhle zhmotněný
Tak těžce lehký
Tak hrdě křehký
***
Nakloň se ke mně
když uvnitř tě prudce zazebe
dám Ti trochu tepla...
........trochu tepla od sebe.
***
Přečteno 402x
Tipy 13
Poslední tipující: enigman, Juan Francesco de Faro, vodnař, NikitaNikaT., Tamara, CULIKATÁ, Květka Š., Jiná, nerozhodná holka v mezidobí bez majáku
Komentáře (3)
Komentujících (3)