Dětská zamilovanost
Anotace: dětská zamilovanost.... ztracení dětské i "dospívající" lásky
Tak jako zrníčka protíkají
mi mezi dlaňmi.
Tak jako sníh se mi
rozpouští na kůži.
Tak se mi i ty,
můj drahý,
ztrácíš v dáli.
I když pohladit si nikdy nechtěl.
I když polichotit si neuměl.
I když jako trn si někdy byl.
Milovala jsem tě.
Milovala jsem
svou dětskou lásku.
Tlukot srdce
jsem vždy měla na vlásku.
Ztratila jsem svou dětskou lásku....
Přečteno 553x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, James Libustka, Mraveneček, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)