Pozoruju okenní rám
Anotace: ...přes tmu ho pozoruju.
Pozoruju okenní rám,
přes tmu ho pozoruju.
Usínám opět sám,
a s nechutí se převaluju.
Byť nechci vstávat
(nevstát je sen)
nesmím se vzdávat.
Zítra musím ven.
Musím Tě najít.
Musím se převalovat.
Nesmím to tajit.
Nesmím nemilovat.
Přečteno 417x
Tipy 7
Poslední tipující: carodejka, CULIKATÁ, Kett, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)