Život!
Anotace: .. stále to bolo písané pre toho istého človeka...keď si ich náhodou prečíta.. bude vedieť, že všetky básne a uvahy su adresované len jemu..
Prečo je život tak strašne krutý?
Poskytuje Ti veľa nástrah: dá Ti
možnosť sa stretnúť s niekým a
zároveň chce Tvoju bolesť.
Bolesť, ktorej sa len tak ľahko nemôžeš zbaviť!
Moja rozlúčka? Nie je ľahká!
Prečo sú spomienky na Teba také krásne
a zároveň veľmi kruté a bolestivé???
Komentáře (0)