v těch zapomenutých šuplících se nachází to nejlepší.. i tak to tam dáváme, abychom neviděli a nehledali..
13.07.2011 21:48:00 | zelená víla
Má zbožňovaná postava musela také spolykat spoustu porážek a řešila otázku zda vstane z mrtvých, nevěřila. Nakonec zasáhla vyšší moc :)
16.06.2011 00:13:00 | brooklyn
... otevři horní zásuvku, a najdeš tam dopis od důvěry, psaný neviditelným inkoustem ... :-))... vždycky je naděje ...
... hodně silné básnické vyjádření ... klikala bych na ST vícekrát, kdyby to šlo ;-)
02.04.2011 11:21:00 | Bambulka
Bravurně podané, dobře vyjádřené a toliko známé... ST!*** lež má krátké nohy, zabolí a člověk si to dlouho pamatuje... Mluvíš mi z duše.
24.03.2011 12:57:00 | NikitaNikaT.