Femme fatale
Anotace: I nakloněná přízeň osudu se může setkat s těmi nejhoršími lidskými vlastnostmi. Které že to jsou????.......................
Vytesaná z mořské pěny,
narozena z božské many,
vykreslena snem,
do cesty mi dána osudem.
Rozšťastňující mravenčení,
s výdechem okouzlení,
potkám tě,a nepustím.
Obejmu a políbím.
Taková je lásky přízeň,
vyhání z duše hlad,
prázdnoty chlad,
i srdeční žizeň.
Budu tě hýčkat,
Stále se s tebou smát,
rozmazlovat,
I po konci dnů milovat.
Na rukou nosit doslova,
sílu mi dají křídla amorova.
Probudil jsem se propocený,
a lehce sněním zmámený.
Ale s úsměvem na rtech,
ještě cítím mátový tvůj dech.
Až potkám tě,
ze strachu mlčky minu tě,
neoslovím,
hlavu skloním,
Jen projdu nenápadně kolem,
minu se s osudem.
Budu sám dál bloudit bezcílně svým životem.
Přečteno 403x
Tipy 28
Poslední tipující: labuť, la loba, H.I.L., Denael, Mbonita, hašlerka, zenge, Jiná, Květka Š., ZILA78, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)