Anotace: ...
Když soumrak večera
napadá zlehka
tišiny pokoje
nevinná aféra
jak váza křehká
vzdává se bez boje...
29.03.2011 18:34:00 | šuměnka
Jiříku, nádherné dílko, má v sobě vše, co jen může opravdová láska chtít, mít... Nespoutanost vášně, neodolatelnost polibků nahé kůže, dychtivost dotyků, nenasytnost milování a mazlení... Tvé dílko je přesně takové, jak to znám já... s miláčkem. ST!*** proto dát, mi přinde trošku slabé, ale více to nende. :o)
24.03.2011 19:23:00 | NikitaNikaT.
Tamara Ti roztouženě zapomněla dát body, ale napsala krásný komentík, já Ti dávám body a na komentík se prostě nezmůžu, miláčku ...
24.03.2011 13:31:00 | jita.1965
Wauu....krááásná. Měla jsem si ji raději přečíst večer. Teď abych strčila hlavu do mrazáku a touhu zchladila.
V nočním tichu si ji opět přečtu a...počkám na miláčka.ST***
24.03.2011 13:28:00 | Tamara