Touha
Anotace: kterou udýcháš...
Hladíš mě po nocích
dotýkáš se něžně
Výkřikem emocí
vstupuješ do mě...
Sedíme proti sobě
a pohledy už nestačí
jeden dotek věnuji Tobě
čekám,kdy mi ho oplatíš...
Chci být spoutaná
jedenkrát Tebou
Prožít noc vášnivou
jen a jen ve dvou....
V pokoji velikém
jen tak se milovat
Nahlas vše procítit
sebe si darovat...
Kůže palí
horkost jí sluší
Myšlenky svádí
k splynutí duší..
Cítím tlak
a jemné bušení
Srdce mé chce to...
náhlé vzrušení..
Patřím Ti celá
sám jsi to říkal
Teď bych si přála
aby si za nás i dýchal...
Přečteno 551x
Tipy 28
Poslední tipující: Mraveneček, mida, Emmelia, Amable seňor Marek, Tamara, NikitaNikaT., modrá..., labuť, Niky88, danav, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)