Rozkvetla jsem....
Dnes nádherný den byl,
když jsi mi cestu zastoupil,
tiše ses mi koukal do očí
a přitáhl do svého náručí.
Koupils mi kytičku sněženek,
do vlasů polibek,
ruku v ruce jsme spolu šli,
přes dlážděné náměstí.
Krásně jsme si povídali,
hodiny utíkaly – závratnou rychlostí.
Nemuset odejít, to je sen,
povinnosti volají – končí den.
Nebudem smutní si slibujem,
za krátký čas – uteče jak voda,
zas budem spolu stát
a láskyplně na sebe se usmívat.
Dnes bylo mi nádherně........s Tebou.
Přečteno 395x
Tipy 29
Poslední tipující: Helena Lovecká, vodnař, šuměnka, Dona Quixote, Mbonita, modrá..., CULIKATÁ, zaba.zuzla, divoska_jaja, Agniezka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)