Anotace: ...nevyslovím nevyslovené...jen Tě pustím dál...
Přemýšlela jsem, jestli mám nebo nemám dát tip, přišlo mi to trochu takové rozházené a neuspořádané, ale když jsem si uvědomila, že je to napsáno v zamilovanosti, přece jenom mě to nakonec přesvědčilo. Takže tip.
26.03.2011 20:57:00 | Jana M.