Mám toho víc než dost
Anotace: ...mám toho skutečně víc než dost...pokud jsi má kaše, zakřičím hrnečku stop...
Mám své malé krůpěje
jsou to slova
co mi zamrznou na rtech
po cestě ze srdce
zas a znova.
Mám své malé zloděje
jsou to dnešky
co mi kradou ve snech
a střílí mi do srdce
domů chodí pěšky.
Mám své malé naděje
jsou to křehké květy
co mi rostou na rtech
a trhám si je ze srdce
umlčenou částí věty.
Přečteno 309x
Tipy 15
Poslední tipující: Psavec, Mraveneček, Désolé, jedam, Marcone, Tamara, Květka Š., CULIKATÁ, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (2)