Born this way..
Korunou tvorstva byl člověk, již není
mimo Zem nebude
transformers vědí jak na to, z příjmení
´sapiens´ nic nezbude
planeta Cybertron je opravdová
jak, pokud vím, všechno
v mých snech, v nichž nestoudná Tvá supernova
vzdech promění v echo
pak Lady Gaga se nestačí divit
jakým -trans- fandím hrám
´born this way´ Big Bang chtěl by Tě navštívit
aspoň jak hologram
Přečteno 347x
Tipy 20
Poslední tipující: Lachailla, Psavec, Radek.oslov.Šafárik, Dona Quixote, Mbonita, labuť, PIPSQUEAK, Květka Š., Jiná, Marcone, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)