JAKUBOVY NAROZENINY
Narozeniny, narozeniny, narozeniny!
Ty jsou každý rok jediný.
Vždy je tam jiná číslice,
pokaždé je ti zas o rok více!
Někdo je má rád, jiný ne,
ale nikdo se jim nevyhne!
Ty si je doufám užiješ
a mnoho dobrého zažiješ!
A co ti popřát mám upřímně?
Ať ten rok tak rychle neplyne!
Ať si pořád jen šťastnější!
Ať je rok od roku krásnější!
Ať se sny všechny tvé vyplní!
Ať máš stabilní zázemí!
Ať jsi zdravý jako rybička!
Ať máš stále svého miláčka!
Ať máš úspěchů mnoho!
Ať je prostě stále vše v POHO!!!
Komentáře (0)