Jsem rád,že jsi zpátky Libuško...a k této upřímné básničce ti držím pěsti...!!!
09.02.2006 09:12:00 | Milano
Jupíííí, Takovička je zase tady. Básnička je sice smutná, ale hezká. V životě taky každý den nebývá přece posvícení.
30.01.2006 21:10:00 | Mourek
možná pro ten cit člověk rád přehlídne "snížek bílý" a "svítí-jíti" je to jako kompot v trochu zaprášený sklenici, co se možná trochu rozvařil, ale stačí ho jen otevřít a lžičkou trochu nabrat,trochu toho citu.
30.01.2006 17:48:00 | kulishak
Krásně procítěné vyznání, kéž by bylo pro mne. Dobrá technicky, sedí mne slova.Za 100.
30.01.2006 16:55:00 | jarynbacin