Jsi má láska
Anotace: Myslím že ani nepotřebuje popis. Je to o všem co pro mne jsi.
Sbírka:
De amore et alia
Jsi květinkou na jarní louce,
hladinou odrážející Slunce.
Jsi potůčkem s chladivou vodou,
srdcem, co hoří touhou.
Jsi spásou ve špatném dni,
skvostem skrytým v kameni.
Jsi růží, s dokonalým květem,
štěstí letící světem.
Jsi plamenem v mém srdci,
láskou kupředu jdoucí.
Jsi čirým dokonalým křišťálem,
královnou jdoucí před králem.
Jsi vánkem v horkém letním dni,
hodinami odbíjejíc polední.
Jsi Sluncem hřejícím na tváři,
hvězdou co na nebi zazáří.
Jsi slzou co od oka padá,
pro lásku jsi ta pravá.
Přečteno 694x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, Miranda, Marcone, Mraveneček, CULIKATÁ
Komentáře (0)