Ferro..
Z ferrofluidu má na hlave
naj-účes celej galaxie
spod obočí v dúhoviek káve
zreníc magnetmi cez riasy je
zahľadený k nej do ďaleka
skrz naskrz Slnkom v márnej snahe
vysušiť plazmu, čo mu steká
z očí na tvár i telo nahé
v ošiali sĺz krídlami máva
ak o ňom sníva, vidí letieť
k hviezdam lišaja smrtihlava
nestačiac si tie oči pretrieť
do hviezd naráža, horí stále
z lásky sa vo sne priotrávil
čerň turmalínu má v kryštále
lesku očí, čo sen zaplavil
z ferrofluidu ihiel vlasov
nestráca ani jeden, držia
pokope, magnet rad nárazov
ustál.. čo hviezdy nevydržia
Přečteno 306x
Tipy 17
Poslední tipující: šuměnka, mademoiselle secret, Azure angel, Mbonita, NikitaNikaT., labuť, Miranda, Psavec, modrá..., Květka Š., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)