Snil jsem
Anotace: Sny jsou krásný sny se zdaj a divy se mnou udělaj
Sbírka:
Všední dny II
Snil jsem o říši divů
vypadnout z negativních vlivů
Najít svojí sedmikrásku
a v obličeji žádnou vrásku
Snil jsem o říši divů
sedět si na písku v zálivu
a koukat jak zapadá Slunce
prsty jemně hrají na strunce
Baladu o snu který chtěl bych žít
a ty Slunce ještě silně sviť
Ať najdu tu po které srdce mé touží
má duše se každým dnem víc souží
O místě jsem snil
kde bych s Tebou žil
O místě jsem snil
kde bych po Tvém boku byl
Snít jdu tedy zase
o Tvé nezdolné kráse
a o našem společném čase
kdy vzal bych Tě v pase
Jemně do trávy Tě složil
a své srdce k Tvému vložil
Na rty Tvé bych skládal chtíč
a k srdci Tvém najít klíč
Bože jsi nádhernou šelmou
bytůstkou kouzelnou
jemně zčervenám
do ouška Ti zasténám
Tobě usmějou se očka
přede mnou leží překrásná kočka
na rtech úsměv co zahřeje
stud mě náhle poleje
ale touha a vzrušení
v našem jitru pramení
tak v objetí podáme se touze
políbíš mě dlouze
Dívám se do Tvých očí
a svět se se mnou celej točí
našel jsem svojí divů říši
proto Ti to tu píši...
Pro mě jsi jen Ty
nikdo víc....
Přečteno 568x
Tipy 16
Poslední tipující: Niky88, Azure angel, Prinzeschen, modrá..., Jiskroid, zenge, CULIKATÁ, Kett, labuť, Marcone
Komentáře (6)
Komentujících (6)