Anotace: ...
budete vzpomínat společně v láskyplném objetí...
z celého srdce vám přeji jen samé štěstí...o))
30.03.2011 21:33:00 | střelkyně1
Jiříku, mám slzu v oku dojetí... štěstí a dojetí, za Vašu lásku, za tu nádhernou slůvek procházku... ST!*** není potřeba cokoliv dodávat, protože to jenom málokdo pochpí.
28.03.2011 20:18:00 | NikitaNikaT.
Poslední loučení
právě je za námi,
zase jsme zůstali
sami pod hvězdami,
a s každou vteřinou,
co právě minula,
cesta Tvá s cestou mou
zázračně splynula.
Za týden Vesna nám
naši pouť posvětí,
v páru je naděje,
v samotě prokletí.
A Tobě, LITERE,
patří můj velký dík
za muže, který si
říkával poustevník!
:o))
27.03.2011 22:39:00 | jita.1965