V jisté podstatě nikomu nic nezávidím... co prošlo životem, v nás zůstane navždy, v někom déle, někdo se teho zbavuje ihned... Někteří si nevzpomenou a raději ani nearchivujou a rovnou tasí...
28.03.2011 11:34:00 | NikitaNikaT.
Ten,kdo tvrdí,že nezáviděl,kecá!Nebo to nebyla láska...je to tak a asi to tak musí být,je-li to silné...
28.03.2011 11:34:00 | modrá...
taky závidím těm kteří dokážou zapomenout,třeba se to naučím.Naučila jsem se nemyslet,nevzpomínat a přesto to ve mě je a pak stačí zaslechnout písničku z dávna a vzpomínka má krvavý hrot...
28.03.2011 09:53:00 | la loba