Potřebuji Tě
Anotace: ................
jsi nadpozemské stvoření
máš neskutečně mnoho chutí
jsi šafrán mezi kořením
znovu ochutnávat mě to nutí
jsi hledané slovo na jazyku
jsi vykřičníkem za větou
jsi kouzelná hůlka plná triků
jsi na nočním nebi kometou
jsi rituálem mezi zvyky
bez Tebe ztrácím víru
jsi odpověď na otazníky
jsi mou holubicí míru
jsi zvonem mého srdce
jsi pravým dílem božím
jsi vodou v mojí řece
jsi všechno po čem toužím
jsi mojí potřebou denní
jsi kyslík pro mé plíce
bez Tebe nadechnutí není
a proto stále chci Tě více
pro mě jsi jen Ty
a v dáli za Tebou je svět
již nechci sčítat dny
já chtěl bych Tě mít hned
jen Tobě své city opětuji
jen Tobě šeptám do uší
lásko má já Tě potřebuji
jak moc, to nikdo netuší
Přečteno 957x
Tipy 52
Poslední tipující: mkinka, Eči, ni.va, Milásek, JohnyD., Kira Haulie, Maryje..., šuměnka, WhiteSkull, whiolet, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)