V tom případě je mi líto vrabců a lásky, když jsem byl mlád, je fakt, že vrabčáky se to jen hemžilo a lásku potkával jsem na každém kroku :-)
28.03.2011 21:49:00 | Kars
No, výborně. ST!
K tělesné:
Promiluj se do žaludku,
ale nezůstaň v něm ležet.
Promiluj se do zubů,
ale nenaplň je.
K přehlädné: je nejpropracovanější, ale ten militaristický moment?! :o)
K vrabčí: moudrá, ale poněkud rezignovaná
28.03.2011 19:43:00 | Juan Francesco de Faro
Máš můj obdiv — zejména za tu druhou, slovní hříčkovinu a zrovna tak za třetí, tak nádherně a smutně pravdivou, perfektně, až filozoficky vypřemýšlenou báseň...
28.03.2011 14:37:00 | Špáďa
Skvělé!
PS:Láska se nosí...jen málokdo ji dokáže nést jak by se slušelo...
28.03.2011 14:36:00 | modrá...