Žhavé léto
Pamatuješ na ten západ slunce?
Kdosi tam kdesi v dálce,
lovil tenkrát sumce.
My dva, spolu, na břehu rybníka,
vypadali jsme sladce,
asi tak, že se nás okolní svět netýká.
Bylo krásné, žhavé léto,
držel jsi mne za ruce, líbal mne vášnivě na rtech.
Ještě teď mi ta vzpomínka bere dech.
Přečteno 455x
Tipy 8
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, carodejka, 4LJFilip, Marcone, Dev_LATea_princess
Komentáře (1)
Komentujících (1)