Láska II
Anotace: ...už je to dávno ...
Miluj a šeptej
co srdce Ti dá
Já jsem ta nezkrotná
láska Tvá
Nic nechtěj spoutat
a nic nechtěj mít
Miluj mě, miluj
a nech zase jít
Do světa pohádek
Do řas Tvých snů
Jsi štěstí třpytivé
mých všedních dnů ...
Přečteno 666x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)