..k nebeské hostině..
Anotace: opět taková noční blbost do sms...
Už nevím, jak zní zákon optiky?
Snad, když nevidím Tebe
tak Ty nevidíš mě…
*
A opět vylétla jsem do černého nebe
tak velmi rychle od země
až ústa tenisek vyplázla jazyky
*
k nebeské hostině
na níž jsou lístky dávno prodaný
A Tobě řeknu jediné;
*
Jsi prostě navždy zapsaný
do mé srdeční matriky…
Přečteno 386x
Tipy 40
Poslední tipující: Skywalker, drsnosrstej kokršpaněl, hatlapatla, hašlerka, ZILA78, enigman, Mbonita, Alien.v.v.s., jvacl, Dota Slunská, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)